Go to Top

Kontorsmöbler | Kontorsinredning & kreativa lösningar i Stockholm

Vi har ett av marknadens bredaste sortiment inom kontorsinredning. Vi hjälper er inreda och ser till att ni får en bekväm och kreativ arbetsplats med rätta kontorsmöbler.

Kontorsmöbler i elegant design

Hos Allround Inredningar AB hittar du ett flertal kontorsmöbler i elegant utformning. Vi hjälper dig skapa en ergonomisk och kreativ arbetsplats som passar alla. Välkommen!

En funktionell arbetsplats

När du anlitar oss utgår vi alltid från de behov som finns på just din arbetsplats. Med dina önskemål och idéer som utgångspunkt bidrar vi med kunskap om kontorsmöbler för ett lyckat slutresultat.

Personliga och kreativa lösningar

Ergonomiska kontorsmöbler är A och O i skapandet av en funktionell och trivsam arbetsplats. Därför är vi stolta över att kunna erbjuda möbler som garanterar en skonsam arbetsmiljö för alla anställda.

Vi har kontinuerlig kontakt med flera av våra kunder som varit med oss sedan starten 1988. Och vi utvecklas ständigt i vår strävan att möta deras behov och önskemål!

Kontakta oss

Kontakta Allround Inredningar AB du också för en förutsättningslös diskussion om hur ditt kontor skulle kunna utformas. Det är lätt att byta kontorsmöbler och inredning med oss och vi erbjuder konkurrenskraftiga priser.Kontorsmöbler

Centro
Connect
Elstativ

LÅT DIG INSPIRERAS

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION

Tel: 08-792 45 60
Fax: 08-792 45 80
E-post: info@allroundinredningar.se

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande