Go to Top

Receptionsdiskar är företagets ansikte utåt | Allround Inredningar

Vi kan skräddarsy receptionsdiskar för alla specifika utrymmen och behov. Vi hjälper er inreda hela receptionen med möbler för att skapa det rätta första intrycket.

Receptionsdiskar i olika utformning

Allround Inredningar AB skräddarsyr designade receptionsdiskar för alla typer av företag. Hos oss får du hjälp att inreda din reception i enlighet med dina behov. Välkommen till Allround Inredningar AB!

Ditt ansikte utåt

Med en väl vald receptionsdisk gör du ett gott första intryck på dina kunder och besökare. Vi hjälper dig att hitta rätt modell som passar i dina lokaler och för din verksamhets behov.

Olika modeller

Hos oss kan du välja mellan ett antal olika typer av receptionsdiskar i fin design. Fundera igenom vilken modell som är mest funktionell för din verksamhet.

Med höj- och sänkbara receptionsdiskar möjliggörs variation i arbetsställning för den som arbetar i receptionen. Självklart har vi bordsskivor i olika material – från glas och laminat till betong – som passar olika smaker.

Komplettera din inredning

Vi har även en mängd andra inredningsdetaljer att välja på. Fråga oss om receptionsmöbler, armaturer och mattor att komplettera med för en smakfullt inredd reception.Receptionsdiskar

Arbetsstolar-RH-Mareo
Arbetsstolar-RH-Logic
Arbetsstolar-RH-Extend

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION

Tel: 08-792 45 60
Fax: 08-792 45 80
E-post: info@allroundinredningar.se

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande